Tuesday, November 18, 2008

Hari remaja sedunia




Sabtu yg lalu....aku along n nash jln2 buang duit....hehehe....dlm jam 12.30 aku sampai kat cp...lps tu kami p mkn kat restoran jawa...cdg tu nak p main boling tp penuh plak so xtau nak p mana....tetiba rasa nak nyanyi2 plak...so kami p city mall nyanyi kat sana best sikit...dah sampai sana jln2 dulu tgk2 (xbeli pun)....kami pilih deluxe harga dia rm12 satu jam...ok la....abis lagu kami sumbangkan...nasib baik la xde org lain yg dgr...
llps da nyanyi...xtau nak p mana.....kami masih xpuas lagi ni....so cr plan lagi....masa tu dah jam 5ptg....1st nak mkn sushi xpi xjd kwn yg satu ni takut bajet lari coz dia ni antu sushi....so kami semua sepakat p makan steambot kat nelayan murah la dlm rm35 seorang...ok la....byk woo makanan...mmg kenyang giler time tu.....sampai rasa nak muntah....













tapi mmg best la sekali sekala lepak mcm ni...bkn senang nak kumpul mcm ni selalu...masing2 da kerja...aku jer cuti time cuti sk...kwn2 aku ni semuanya kerja...kwn aku yg pakai spek ni nama dia dg nurazean@along seorang engineer kat hospital..yg satu ni nama dia nashrina@nash seorang peguam...nampak jer kecik tp kalo berani cuba la berbahas ngan dia....drg ni best...lucu..mmg satu kepala ngan aku...kami ni semuanya satu kelas time form 1-3
from 4-5 along kelas sains satu...aku n nash kelas pengajian islam....ramai lagi kwn2 sk aku...tp busy la drg...tpi kami still contact...kalo kawin mmg akan bg kad jemputan....rindu la kat kwn2 yg lain....bila la dpt jumpa drg...kumpul ramai2...citer2 zaman sk dulu....mesti lucu kalo ingat2 balik...